Navigacija

Kontakt

Tel +381 63 86 97 226

Pon - pet: 9:00h - 17:00h

Subota: 9:00h - 15:00h

Edukacija

Meča Dent servis

Kontinuiranim usavršavanjem težimo da pratimo svetske standarde ne samo korišćenjem visoko kvalith materjala i opreme već smo i prisutni na simpozijumima i kongresima kako u zemlji tako i u inostranstvu, a na nekima od njih imali smo posebnu privilegiju da budemo pokrovitelji kao i za one koji su se održali kod nas u laboratoriji od strane akreditovanih predavača renomiranih svetskih firmi.

U izradi zubnih nadoknada koristimo najnovija tehnološka rešenja i primenjujemo najsavremeniju CAD/CAM tehnologiju. U izradi koristimo isključivo sertifikovane materjale i blokove poznatih svetskih proizvođača: Vita Zahanfabrik, Ivoclar Vivadent AG, Zirkonzahan, Bego, Bredent, Heraeus.

Izdvajamo

Implanti i implantni sistemi, Keramičke Fasete (veniri), Empress tehnologija, Bezmetalna keramika, Cirkon keramika, Lasersko lotovanje, fiksna i mobilna protetika...

Kvalitet i preciznost

U izradi koristimo isključivo sertifikovane materijale i blokove poznatih svetskih proizvođača: Vita Zahanfabrik, Ivoclar Vivadent AG, Zirkonzahan, Bego, Bredent, Heraeus.

Kontaktirajte nas