Navigacija

Kontakt

Tel +381 63 86 97 226

Pon - pet: 9:00h - 17:00h

Subota: 9:00h - 15:00h

Lasersko lotovanje

Laserskim lotovanjem možemo rešavati probleme nastale prilikom livenja metalnih konstrukcija ili preduprediti njihovo nastajanje tj.defekte koji mogu nastati prilikom livenja kao sto su lunkeri, porozna mesta, slabi spojevi, rupe na krunama, članovima krivljenje velikih jednokomadnih mostova koji moraju biti izrađjeni u komadu, konstrukcije na implantima koje su često masivne iz poznatih razloga. Metalne konstrukcije moguće je spajati iz više delova i izbeći njihovo krivljenje i deformacije prilikom livenja.

Laserskim lotovanjem spajamo različite vrste metala koje je klasičnim lotovanjem na plamenu nemoguće izvesti, metalne komade ratličitih veličina i oblika, preciznim spajanjem od čak od 0,2 mm. Laserskim lotovanjem možemo precizno kontrolisati koju količinu i kojom brzinom ćemo nanositi metal u željenu tačku. To nam daje mogućnost i praktičnu primenu u spajanju gracilnih i preciznih konstrucija mostova koji imaju diparalelne nosače, pajanje preciznih elemenata kao sto su metalne kukice, teleskop krune atečmeni i drugo.

Laser tehnologiju u laboratoriji primenjujemo već nekoliko godina uspešno rešavajući probleme na metalnim konstrukcijama u fiksnoj i mobilnoj protetici . Primenom ove savremene tehnologije postavili smo standard u preciznosti i naleganju metalnih konstrukcija.

Kvalitet i preciznost

U izradi koristimo isključivo sertifikovane materijale i blokove poznatih svetskih proizvođača: Vita Zahanfabrik, Ivoclar Vivadent AG, Zirkonzahan, Bego, Bredent, Heraeus.

Kontaktirajte nas