Navigacija

Kontakt

Tel +381 63 86 97 226

Pon - pet: 9:00h - 17:00h

Subota: 9:00h - 15:00h

Meča Dent

Laboratorija za zubnu tehniku Meča Dent nalazi se u Beogradu. Osnovana je 1984 god. Bavila se isključivo izradom fiksnih protetskih nadoknada. Danas je laboratorija savremeni CAD/CAM i laser centar za izradu fiksnih i mobilnih zubnih restauracija. Laboratorija Meča Dent nudi komletnu podršku stomatološkim ordinacijma i uslugu izrade različitih tipova indikacija.

Koristeći najbolju tehnologiju pratimo trendove i inovacije pri izradi zubnih nadoknada. Stručni tim naše laboratorije pruža laboratorijske usluge po najvišim svetskim standardima. Najviši kvalitet izrade zubnih nadoknada je pre svega naš motiv i cilj a stalnom edukacijom na kursevima i seminarima u zemlji i inostranstvu konstantno radimo na usavršavanju i unapređivanju naših usluga u izradi protetskih nadokada.

Zašto izabrati Meča Dent

U izradi zubnih nadoknada koristimo najnovija tehnološka rešenja i primenjujemo najsavremeniju CAD /CAM tehnologiju a to podrazumeva kompjutersku izradu skeniranje 3D modela pacijenta i dizajn zubnih restauracija. Svim našim korisnicima smo omogućili da sve usluge dentalne laboratorije dobiju na jednom mestu. Bezmetalni keramički sistemi, CAD /CAM tehnologija, radovi na implatima, keramičke fasete, kruninice i mostovi na titanijumu su naša svakodnevna praksa. U izradi istih koristimo isključivo sertifikovane materijale i blokove poznatih svetskih proizvodjača: Vita Zahanfabrik, Ivoclar Vivadent AG, Zirkonzahan, Bego, Bredent, Heraeus.

Zadovoljstvo nam je da naša laboratorija bude Vaš izbor i podrška Vašoj stomatološkoj ordinaciji a naš stučni tim će se potruditi da vaše ukazano poverenje i opravda.

Izdvajamo

Implanti i implantni sistemi, Keramičke Fasete (veniri), Empress tehnologija, Bezmetalna keramika, Cirkon keramika, Lasersko lotovanje, fiksna i mobilna protetika...

Kvalitet i preciznost

U izradi koristimo isključivo sertifikovane materijale i blokove poznatih svetskih proizvođača: Vita Zahanfabrik, Ivoclar Vivadent AG, Zirkonzahan, Bego, Bredent, Heraeus.

Kontaktirajte nas